BliZardCZ Hráč
Poèet pøíspìvkù : 15 Body : 4876 Karma : 1 Join date : 18. 08. 11
| Předmět: Jak získat Buildera. 21/9/2011, 15:24 | |
| Napíšete mi PM s předmětem Builder a pokud možno správnýma odpověďma na následující otázky: Edit: Můžete posílat zprávu Blizardovi, mě (strakous), XRAZERX a Jeste SiruAragovi.
1. Jak si lze zamknout a odemknout truhlu? 2. Lze "legálním" způsobem (craftěním) získat Chainmail brnění? 3. Od jaké vrstvy se nacházejí diamanty? 4. Něčí budova zasahuje na můj pozemek, co udělám? 5. Někdo mi ukradl/zničil blok/y, co udělám? 6. Kolik je pravidel? 7. Kdo je majitel serveru? 8. Kdy vyjde plná verze hry Minecraft? 9. Kteří mobové shoří ve dne?
Příklad: Předmět: Builder - Moje_jmeno(na minecraftu) 1. Jak si lze zamknout a odemknout truhlu? Odpověď: Ony se dají zamykat?
2. Lze "legálním" způsobem (craftěním) získat Chainmal brnění? Odpověď: Nevím
3. Od jaké vrstvy se nacházejí diamanty? Odpověď: 56
4. Něčí budova zasahuje na můj pozemek, co udělám? Odpověď: Stavbu rozšířím a následně odpálím TNT.
5. Někdo mi ukradl/zničil blok/y, co udělám? Odpověď: Všem v okolí něco ukradnu.
6. Kolik je pravidel? Odpověď: 2
7. Kdo je majitel serveru? Odpověď: Notch
8. Kdy vyjde plná verze hry Minecraft? Odpověď: Už vyšla.
9. Kteří mobové shoří ve dne? Odpověď: Slime.
Naposledy upravil BliZardCZ dne 24/9/2011, 17:48, celkově upraveno 1 krát | |
|
SirArag MOD
Poèet pøíspìvkù : 29 Body : 4860 Karma : 0 Join date : 09. 08. 11
| Předmět: Re: Jak získat Buildera. 22/9/2011, 11:55 | |
| Jenom bych podotknul, že pokud mi to pošlete a víc než polovina bude blbě tak máte ode mně ban. To samé platí pokud odpovíte špatně na obě otázky týkající se griefování.
Pokud odpovíte příště správně, nemůžeme si být jistí, že jste na to přišli sami. Druhý pokus já osobně nevedu. Zkoušejte si to pak u koho chcete. | |
|