Minestorm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Minestorm

Český Free Minecraft Server

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Server už čoskoro!!!

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
XRAZERX
GOD
GOD

Poèet pøíspìvkù : 20
Body : 4894

Server už čoskoro!!! Empty
PříspěvekPředmět: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty11/8/2011, 07:32

Už zajtra 12.8.2011 sa môžete dočkať nášho nového servera!
Pripravili sme pre vás hodnosť V.I.P, ktorá bude mať výhody a bude sa kupovať buď cez SMS alebo PayPal.
Hráči, ktorý nemajú kúpenú hru budú mať určité nevýhody. (o tomto sa dozviete neskôr).
Pozemky budú mať rozmery 15x15 ako sa už dá dočítať v pravidlách Smile .
Ako možno tí čo čítali pravidlá vedia že sme pre vás pripravili pieskovňu, snehovňu, štrkovňu.
Ešte jedna vec a to že pri každých 50 V.I.P cena zrastie. (Dôvod je jednoduchý V.I.P by boli pre-množený )
No neviem čo dodať Smile neskôr prihodím aj cenu V.I.P.
Tak prispievajte nové projekty atď. atď. tešíme sa na vás.

Z pozdravom XRAZERX.
Návrat nahoru Goto down
https://minestorm.forumczech.com
StrakouS
GOD
GOD

Poèet pøíspìvkù : 35
Body : 4904

PříspěvekPředmět: Re: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty11/8/2011, 08:30

Ano již dnes snad už zaplatim ten server, jen se to musí převést takže zítra to bude!

Tady máte seznam GODů a MODů: StrakouS - Hlavní GOD, majitel serveru
XRAZERX - GOD, spolumajitel serveru
SirArag - MOD
Nide123 - MOD
Návrat nahoru Goto down
SirArag
MOD
MOD

Poèet pøíspìvkù : 29
Body : 4860

PříspěvekPředmět: Re: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty12/8/2011, 17:41

Mám problém s některými pravidly a s jedním bodem téhle zprávy. Pravidla vyřešíme jindy, jde mi spíš o systém VIP.

Psali jste, že hráči, kteří nebudou platit budou znevýhodnění. Což znamená, že k normálnímu hraní se dostanou tím, že si zaplatí účet pomocí SMS nebo přes PayPal (pokud teda nevýhoda neznamená třeba jen to, že nebudou mít k dispozici pár pluginů, které hru o něco málo obohatí).
No a pokud hra nebude nabízet žádnou přidanou hodnotu oproti ostatním serverům, ALE bude se za ni platit, nepočítejte s tím, že si někdo koupí VIP.
Což mne dostává k bodu dvě - Zvyšování ceny s počtem přibývajících VIP je IMO blbost. Dobrá, hráči na začátku si nějaké VIP koupí, ale co hráči, co se připojí po půl roce nebo po roce provozu serveru? Kam za tu dobu může vystoupit cena? Neměli by mít stejnou možnost jako první připojení?
(Jen takové přirovnání - zvyšuje se snad cena lístků na autobus s každým tisícem zákazníků? A kolik lidí by teď jezdilo autobusem kdyby ano?)

Tak to je vše co jsem chtěl. Doufám, že se všechno vyřeší před spuštěním serveru Smile
Návrat nahoru Goto down
XRAZERX
GOD
GOD

Poèet pøíspìvkù : 20
Body : 4894

PříspěvekPředmět: Re: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty12/8/2011, 18:02

SirArag napsal:
Mám problém s některými pravidly a s jedním bodem téhle zprávy. Pravidla vyřešíme jindy, jde mi spíš o systém VIP.

Psali jste, že hráči, kteří nebudou platit budou znevýhodnění. Což znamená, že k normálnímu hraní se dostanou tím, že si zaplatí účet pomocí SMS nebo přes PayPal (pokud teda nevýhoda neznamená třeba jen to, že nebudou mít k dispozici pár pluginů, které hru o něco málo obohatí).
No a pokud hra nebude nabízet žádnou přidanou hodnotu oproti ostatním serverům, ALE bude se za ni platit, nepočítejte s tím, že si někdo koupí VIP.
Což mne dostává k bodu dvě - Zvyšování ceny s počtem přibývajících VIP je IMO blbost. Dobrá, hráči na začátku si nějaké VIP koupí, ale co hráči, co se připojí po půl roce nebo po roce provozu serveru? Kam za tu dobu může vystoupit cena? Neměli by mít stejnou možnost jako první připojení?
(Jen takové přirovnání - zvyšuje se snad cena lístků na autobus s každým tisícem zákazníků? A kolik lidí by teď jezdilo autobusem kdyby ano?)

Tak to je vše co jsem chtěl. Doufám, že se všechno vyřeší před spuštěním serveru Smile

Very Happy Nie hráči, ktorý nebudú platiť budú znevýhodnený ale hráči, ktorý NEMAJÚ KÚPENÚ HRU!!! Nie sme taký idioti že by sme založili server, na ktorom by sa za hranie muselo platiť to by sme ani nepočítali z nejakými hráčmi nieto V.I.P
Autobus a V.I.P je niečo iné zober si videl si už niekedy v jednom autobuse 1000 zákazníkov aj to sa prevezú a potom vystúpia takže je to len dočasne ale V.I.P to je permanentne (doživotne).
Kto vravel že tie ceny V.I.P pri zakúpení 50 pôjdu hore o milión nechceme tie ceny zas zväčšovať veľmi ale iba o malú sumu, ktorá človeka NEZABIJE.
A robí sa to aj z dôvodu toho aby každý 2 hráč na servery nebol V.I.P.
Návrat nahoru Goto down
SirArag
MOD
MOD

Poèet pøíspìvkù : 29
Body : 4860

PříspěvekPředmět: Re: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty12/8/2011, 18:18

Blbě jsem přečetl ten začátek Very Happy
No já bych tam hráče co nemají koupenou hru ani nepouštěl. Ono to není tak drahé a já sám jsem neměl jak hru koupit, ale vyřešil to za mně admin Majncraftu, který mi po odeslání peněz účet skutečně koupil (stejně jako polovině původního osazenstva Majncraftu včetně některých modů), takže za tenhle způsob se můžu zaručit Wink

No a dám ti příklad - Jsi první hráč, co si koupí VIP. Cena je dejme tomu modelově 20 korun (na eura nejsem zvyklý tak to beru v korunách). Řekneš si, že to není tak hrozné. Za nějaké ty výhody navíc je to dokonce dost dobrá cena. Tak si to koupíš.

No a teď se přesuňme o pár měsíců do budoucnosti. Jsi tisící hráč (na Majncraftu prošlo na serveru tuším víc než tisíc lidí takže to opravdu není tolik, když jich půlka stejně přestane hrát po měsíci a zbytek po dvou). Za každých padesát lidí se to zvýšilo o korunu a teď to stojí dvojnásobek, což je 40 korun. Pořád to není nijak drastická cena, ale koupi už si rozmyslíš (btw operátoři si odečítají někdy i více než polovinu z poslané SMS, to jen tak mimochodem). A časem se to zase zvýší.

Jediné co ti hráči vlastně udělali špatně bylo to, že se o serveru a možnosti platby dozvěděli později než ostatní. Jak to uděláte je samozřejmě na vás, ale počítejte s tím, že i kdybyste na začátku z plateb financovali server (protože lidi přicházejí, ale i odcházejí. Noví hráči budou přicházet téměř neustále), ke konci, když se cena zvýší si to většina lidí rozmyslí a nakonec si to koupí daleko méně lidí. Otázka je, jestli se to vzájemně vykompenzuje nebo ne. To ukáže až čas.

A opravdu vás to, že bude na serveru víc VIP tak moc omezuje, abyste to museli neustále zdražovat? Pořád existuje spousta lidí, co si VIP nezaplatí ani kdyby to stálo jenom pět korun.

No. Zase jsem se rozepsal. Snad jsem tentokrát vše pochopil dobře Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Server už čoskoro!!!   Server už čoskoro!!! Empty

Návrat nahoru Goto down

Server už čoskoro!!!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» server len pre premium ?
» Server už v prevoze!!