nide123 MOD
Poèet pøíspìvkù : 10 Body : 4869 Karma : 0 Join date : 10. 08. 11
| Předmět: Ban dakunzi 12/9/2011, 15:12 | |
| Unban nedostanes lebo si nicil gulinatorove pasti a nevytahuj svojho brata a lietal si ked som ti dal rank lama tak si okolomna lietal asi 5 min a to skocenie zo skaly bolo vidno ze si lietal... | |
|
Dakunzi Hráč
Poèet pøíspìvkù : 9 Body : 4838 Karma : 0 Join date : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Ban dakunzi 12/9/2011, 15:14 | |
| - nide123 napsal:
- Unban nedostanes lebo si nicil gulinatorove pasti a nevytahuj svojho brata a lietal si ked som ti dal rank lama tak si okolomna lietal asi 5 min
a to skocenie zo skaly bolo vidno ze si lietal... jak jsem mel rank lama tak jsem lítal jelikož jsi me a spookyho dookola zabíjel.... použil jsem fly jako sebeobranu | |
|
nide123 MOD
| Předmět: Re: Ban dakunzi 12/9/2011, 16:59 | |
| Uz som ti to napisal robil som to preto lebo si lietal a chcel som ta uveznit do necoho nech nelietas | |
|
Dakunzi Hráč
| Předmět: Re: Ban dakunzi 12/9/2011, 19:40 | |
| - nide123 napsal:
- Uz som ti to napisal robil som to preto lebo si lietal a chcel som ta uveznit do necoho nech nelietas
.................................................... Ehm snad všichni pochopí že pokud vám neřekne že to dělá kvůli tomu že létáte tak se budete bránit. | |
|
SirArag MOD
Poèet pøíspìvkù : 29 Body : 4860 Karma : 0 Join date : 09. 08. 11
| Předmět: Re: Ban dakunzi 12/9/2011, 20:43 | |
| Nechápu co mají znamenat ty tečky. Každopádně létat se nesmí ať už ti kdokoli provádí cokoli. Mohl ses odpojit a připojit později třeba abys zjistil jestli není online nějaký jiný mod. A u Nideho nechápu to, že tě zabíjel. Mohl tě portnout do "vězení" a pak sám sebe warpnout pryč.
A pokud vím tak Gulinator se k ničemu nevyjádřil a dokonce jsem ho tam už chvíli ani neviděl. Tohle bych vytahoval až ve chvíli, kdy sám řekne, že mu to vadí.
Hlavní problém bylo létání tak řešte létání a nevytahujte žádné pasti. Ty už jsme vyřešili minule. | |
|
Dakunzi Hráč
| Předmět: Re: Ban dakunzi 13/9/2011, 16:50 | |
| - SirArag napsal:
- Nechápu co mají znamenat ty tečky. Každopádně létat se nesmí ať už ti kdokoli provádí cokoli. Mohl ses odpojit a připojit později třeba abys zjistil jestli není online nějaký jiný mod.
A u Nideho nechápu to, že tě zabíjel. Mohl tě portnout do "vězení" a pak sám sebe warpnout pryč.
A pokud vím tak Gulinator se k ničemu nevyjádřil a dokonce jsem ho tam už chvíli ani neviděl. Tohle bych vytahoval až ve chvíli, kdy sám řekne, že mu to vadí.
Hlavní problém bylo létání tak řešte létání a nevytahujte žádné pasti. Ty už jsme vyřešili minule. Ok omlouvám se fly mám a i ostatní užitečné ,,Módy" ale jen pro svůj server! a nide nemá žádný důkaz takže jako já fakt nevím. a kdybych se zeptal na serveru kdo má hacky tak polovina serveru vám napíše že je mají tedy pokud by se to netrestalo. | |
|
nide123 MOD
| Předmět: Re: Ban dakunzi 13/9/2011, 17:38 | |
| Ja to unban proste nedam a dost ! | |
|