Minestorm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Minestorm

Český Free Minecraft Server

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ban dakunzi

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
nide123
MOD
MOD

Poèet pøíspìvkù : 10
Body : 4869

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty12/9/2011, 15:12

Unban nedostanes lebo si nicil gulinatorove pasti a nevytahuj svojho brata a lietal si ked som ti dal rank lama tak si okolomna lietal asi 5 min
a to skocenie zo skaly bolo vidno ze si lietal...
Návrat nahoru Goto down
Dakunzi
Hráč

Poèet pøíspìvkù : 9
Body : 4838

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty12/9/2011, 15:14

nide123 napsal:
Unban nedostanes lebo si nicil gulinatorove pasti a nevytahuj svojho brata a lietal si ked som ti dal rank lama tak si okolomna lietal asi 5 min
a to skocenie zo skaly bolo vidno ze si lietal...
jak jsem mel rank lama tak jsem lítal jelikož jsi me a spookyho dookola zabíjel.... použil jsem fly jako sebeobranu
Návrat nahoru Goto down
nide123
MOD
MOD

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty12/9/2011, 16:59

Uz som ti to napisal robil som to preto lebo si lietal a chcel som ta uveznit do necoho nech nelietas
Návrat nahoru Goto down
Dakunzi
Hráč

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty12/9/2011, 19:40

nide123 napsal:
Uz som ti to napisal robil som to preto lebo si lietal a chcel som ta uveznit do necoho nech nelietas
.................................................... Ehm snad všichni pochopí že pokud vám neřekne že to dělá kvůli tomu že létáte tak se budete bránit.
Návrat nahoru Goto down
SirArag
MOD
MOD

Poèet pøíspìvkù : 29
Body : 4860

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty12/9/2011, 20:43

Nechápu co mají znamenat ty tečky. Každopádně létat se nesmí ať už ti kdokoli provádí cokoli. Mohl ses odpojit a připojit později třeba abys zjistil jestli není online nějaký jiný mod.
A u Nideho nechápu to, že tě zabíjel. Mohl tě portnout do "vězení" a pak sám sebe warpnout pryč.

A pokud vím tak Gulinator se k ničemu nevyjádřil a dokonce jsem ho tam už chvíli ani neviděl. Tohle bych vytahoval až ve chvíli, kdy sám řekne, že mu to vadí.

Hlavní problém bylo létání tak řešte létání a nevytahujte žádné pasti. Ty už jsme vyřešili minule.
Návrat nahoru Goto down
Dakunzi
Hráč

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty13/9/2011, 16:50

SirArag napsal:
Nechápu co mají znamenat ty tečky. Každopádně létat se nesmí ať už ti kdokoli provádí cokoli. Mohl ses odpojit a připojit později třeba abys zjistil jestli není online nějaký jiný mod.
A u Nideho nechápu to, že tě zabíjel. Mohl tě portnout do "vězení" a pak sám sebe warpnout pryč.

A pokud vím tak Gulinator se k ničemu nevyjádřil a dokonce jsem ho tam už chvíli ani neviděl. Tohle bych vytahoval až ve chvíli, kdy sám řekne, že mu to vadí.

Hlavní problém bylo létání tak řešte létání a nevytahujte žádné pasti. Ty už jsme vyřešili minule.

Ok omlouvám se fly mám a i ostatní užitečné ,,Módy" ale jen pro svůj server! a nide nemá žádný důkaz takže jako já fakt nevím. a kdybych se zeptal na serveru kdo má hacky tak polovina serveru vám napíše že je mají tedy pokud by se to netrestalo.
Návrat nahoru Goto down
nide123
MOD
MOD

Ban dakunzi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban dakunzi   Ban dakunzi Empty13/9/2011, 17:38

Ja to unban proste nedam a dost !
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ban dakunzi Empty