Minestorm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Minestorm

Český Free Minecraft Server

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
ondraprokes
Hráč

Poèet pøíspìvkù : 13
Body : 4875

Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty
PříspěvekPředmět: Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!   Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty17/8/2011, 12:42

Terraria má svý výhody i nevýhody.Třeba výhody že pochodeň svítí i za pochodu(V MC je možné jen s MODem).toje vše co mě teď napadá pište další výhody i nevýhody
Návrat nahoru Goto down
Bloxis
Hráč

Poèet pøíspìvkù : 4
Body : 4847

PříspěvekPředmět: ter.   Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty17/8/2011, 19:26

podle mne je výhoda že mas lepsi prehled o okoli kuli pohledu ze 3 osoby Smile
Návrat nahoru Goto down
SirArag
MOD
MOD

Poèet pøíspìvkù : 29
Body : 4860

PříspěvekPředmět: Re: Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!   Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty17/8/2011, 20:00

Někdy mi tam chybí třetí rozměr, ale brzo jsem si zvyknul.
Určitě další nevýhoda je ta, že pokud chcete stavět tak ať postavíte cokoli, stejně to bude postrádat tu "úchvatnost" některých velkých projektů minecraftu.
Další nevýhodou je, že na něj praktcky neexistují MODy (nebo se mýlím?).
Ještě jedna nevýhoda - Ze začátku docela trvá než se vůbec dostanete k něčemu co se vám hodí (u MC, kde je "hloubka" mapy 128 kostek to zase tak nehrozí. Na druhou stranu mapa v Minecraftu je až moc málo hluboká).
Další nevýhodou je, že svět není nekonečný (vzhledem k jeho velikosti to ale nijak moc nevadí)

Výhodou je akčnost a rychlost, kdy se nuda dostaví skutečně až když máte vše a všechno jste porazili alespoň třikrát.
Další výhodou je craftovací systém a možnosti výzdoby domu.
Počet nepřátel, itemů a zajímavostí ve světě je další výhoda.

A určitě by se výhod (ale i nevýhod) našlo daleko víc.
Žádná výhoda ani nevýhoda není tak výrazná, že by nějak jednu hru zhoršovala, jsou to jen drobnosti.
Návrat nahoru Goto down
Petrik544
Hráč

Poèet pøíspìvkù : 1
Body : 4838

PříspěvekPředmět: Re: Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!   Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty22/8/2011, 00:24

Tak já se tu též vyjádřím , takže řeknu to asi takhle když nehraju minecraft 3D ( Minecraft ) tak hraju minecraft 2D ( Terraria ) Terrarko mě baví moc je to super hra ti co neodzkoušeli DOPORUČUJI !! To je asi vše co bych k tomuto řekl takže Hoj...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!   Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu! Empty

Návrat nahoru Goto down

Terraria:aneb nějvětší konkurent Minecrafu!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Minestorm :: MineStorm Fórum :: Pokec a zábava-
Přejdi na: